Trenger du tips til aktiviteter for store og små i påsken?

I Halden skjer det mye fint for barnefamilier i påsken. I festningsbyen er det også fine skogs- og turområder bare en liten kjøretur unna sentrum. Har du planer om å overnatte er det gode hotellfasiliteter i Halden, og nok å finne på enten man er voksne på tur eller familie med barn og unge.

Klatring på Grensen

Klatring på Grensen åpner til påske, og inviterer til påskeegg-jakt og lansering av ny ninja-løype. Her kan dere teste balanseferdighetene høyt oppe i trærne, eller ta zip-lines som får det til å kile i magen.

Rød Herregård

På Rød Herregård kan barna delta på utendørs eggjakt i palmehelgen. Store og små kan også snekre fuglekasser til Rødsparkens fugler. Museumsbutikken og herregårdskafeen holder åpent.

Tista senter

Halden Brannvesen skal ha stand med fokus på brannsikkerhet på hytta, på Tista senter 1 april. Hit kommer også Bjørnis. Bjørnis vil hilse på barna samtidig som de snakker om brannsikkerhet.

Halden bibliotek

På Halden bibliotek kan du være med på påskeeggjakt 4. april.

Brygga Kultursal

Vi innleder påsken med Vassendgutane 31.mars og Wig Wam 1.april

Ønsker du seg en ferie fylt med fart og spenning, eller rolige dager der man får ladet batteriene? Halden tilbyr det meste av aktiviteter og arrangementer i påskeferien, og vi håper du får noen fine feriedager hos oss.